Autor Téma: Co vás ž(s)ere?  (Přečteno 94566 krát)

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
Re: Co vás ž(s)ere?
« Odpověď #135 kdy: Prosinec 05, 2014, 07:56:59 dopoledne »
Kdybych vybíral mezi B6 a E46, tak bych určitě volil 46ku.Už jen pocit z jízdy a jistá dávka zabavy je o tisíc procent jinde než u "nového" VW.
2.0D neni žadnej dravec , le prd to žere a když naprší,nebo zasněží,tak se s tim i solidně vyblbneš ;)
« Poslední změna: Prosinec 05, 2014, 08:36:06 dopoledne od Lefi »

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #136 kdy: Prosinec 05, 2014, 09:35:33 dopoledne »
Jeste jedna prakticka. Ta e46.je o dost mensi, nez vypada. Bacha, aby si nebyl prekvapenej, ze se tam nevejde kocarek. Tady vede passat. A to o dost. >:(
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #137 kdy: Prosinec 05, 2014, 10:35:11 dopoledne »
Klidně bych volil od VW Golfa, s 1,9Tdi. Díly dostupný a levný, kočárek se do toho vejde. A opravit se na tom dá většina doma. V roce 2006 dělali varianty ještě G4.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/golf/15953214?goFrom=list
« Poslední změna: Prosinec 05, 2014, 10:43:49 dopoledne od Lucas »
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #138 kdy: Prosinec 05, 2014, 14:49:39 odpoledne »
Pravě kvůli kočarku chci větši auto. Fakt je to v tom BMW tak špatné s kufrem? To mně moc netěši. Ale nějaký normalní skladaný kočarek se tam snad vleze. Radši dam vice peněz do kočarku než do možných oprav u Passata.

Lucasi promiň ale GIV v kombi fakt ne. Nějak mi to nic neřika. A velikostně to asi bude stejné jak to BMW ne?
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #139 kdy: Prosinec 05, 2014, 15:14:46 odpoledne »
Ten golf je o neco prostornejsi. Ma hlavne ten kufr hlubokej. Bmw ma pod nim jeste diferak....
Jinak kocarek se tam vejde, taky tam s nama jezdil. Da se s tim zit, ale je to proti tomu passatu velkej rozdil.

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #140 kdy: Prosinec 05, 2014, 15:19:21 odpoledne »
Tak hlavně u starého auta s velkým počtem kilometrů bych hlavně řešil cenu dílů ;) Ono je sice hezký že si spousta lidí pořídí velký a když bylo nové tak drahé auta s cenovkou kolem míle za nové. A pak brečí když se něco rozbije že je to drahé viz u pasika třeba náprava. Ale kdo chce opici musí mít i na banány ;)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #141 kdy: Prosinec 05, 2014, 15:22:57 odpoledne »
Hmm. No asi si na to budem muset zvyknout. Ja ma teď Grande Punto v 3dv provedení takže ta E46 bodle toho bude obři. Jo velký to on je na to jsem se koukal ale i v nezavislém testu na netu psali že zrovna ty motory 2.0 TDI jsou dost nepovedené. A ta 1.9 tdi je trošku slaba na tak velké auto. Ja myslim jak koupim BMW a pak nějaký kočarek co se mi tam vleze tak to bude v klidu. Obři kočár pro 2 dospěle a jedno dítě nepotřebuju. Po novém roce pořadně vyčistim Fiata a dam ho na prodej.
Jinak jsem ještě uvažoval o šilené věci a to Alfa Romeo 159 JTD Sportwagon a Subaru Outback 2.0 LPG. Ale za to mně asi ukamenujete  ;D . Zatím ale vede BMW.

Proto se ptám i na poruchy a na to jestli jsou problemy s udržbou. Což zatím u toho BMW moc ne. Ten passat by mně mohl finančně přerust. Ne podvozkem ale motorem a elektronikou. Ceny dílu jsou hodně vysoko.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #142 kdy: Prosinec 05, 2014, 18:07:07 odpoledne »
Tak pokud ti prijde 1.9 TDI slaba, tak pocitej ze 2.0 nebude o moc lepsi, jestli chces poradny vykon u nafty, koukej v tom BMW alespon po 330D. Na druhou stranu kdyz resis spotrebu na 1.9 jen tak neco mit nebude.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #143 kdy: Prosinec 05, 2014, 18:16:51 odpoledne »
Subaru nevim, ale temer jsem si jistej, ze servis bude jeste o level jinde.
Alfu ma mamka. Sice 156, ale ono se to asi moc nezmenilo. Taky problemy s predni napravou. Ty horni ramena vymyslel dement. Motorove bez problemu. Ma teda benzin. Ale kdyz ten podvozek funguje, tak je to pecka. Proti bmw, vw.... Je to jak motokara. Tady klobouk dolu. :o  
Interier prijemnej. Clovek se v tom citi fakt tak nejak "sportovne" a krome par detailu i hodne povedenej.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #144 kdy: Prosinec 05, 2014, 18:20:43 odpoledne »
Lucas: ono vsechny ty naftovy bmw vypadaj line, protoze se nekona ten turbo kopanec jako u koncernu. Ono to tahne tak nejak porad stejne.

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #145 kdy: Prosinec 05, 2014, 18:26:40 odpoledne »
To ja vim, ale pokud bych u nafty resil vykon tak volim alespon 2.7 spis 3.0, od 2.0 ta spotreba o tolik vyssi neni, a ty dva valce jsou kurva znat ;)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #146 kdy: Prosinec 05, 2014, 22:03:36 odpoledne »
No v nejhorším koupim menši kočarek. Jinak Horane a co ta B6 s motorem 1,9 Tdi 77kW? Ty jsou pry spolehlivějši než ty 2,0. Než se rozhodnu tak zkusim navštivit mistní bazary a do všech těchto aut nebo jestli to pujde tak se i projet. Abych věděl které mi bude více vyhovovat.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #147 kdy: Prosinec 05, 2014, 22:26:21 odpoledne »
Mensi kocarek neni moc dobra volba, a kor kdyz ho budete pouzivat v zime ;)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #148 kdy: Prosinec 06, 2014, 09:50:55 dopoledne »
Tak jsem se dival na rozměry kufur. Sice to BMW ma o 100 litru menši kufr, ale jde koupit kočarky které se dobře poskladaj a vlezou se i do takového kufru. Sice čislo nic neřekne tak se na to budu muset kuknout v realu abych to ohodnotil jak je to velké v realu. Ještě pouvažuju nad tím Passatem s tou 1.9 tdi.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #149 kdy: Prosinec 06, 2014, 11:48:34 dopoledne »
Mie: zkus se projet ve vsem, co te zajima a pak se rozhoduj. Kazdy to auto je uplne jiny. Ja se v passatu necitim.  Nelibi se me ani vzhledove.....