Autor Téma: novej vzhled? poraďte..  (Přečteno 10422 krát)

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
Re: novej vzhled? poraďte..
« Odpověď #15 kdy: Srpen 12, 2010, 11:56:18 dopoledne »
Dvoubarevný starý auto závání tím, že majitel neměl na nový lak a lokálně opravoval, když už dvoubarevný, tak bych to vzal i vzadu přes střechu (celý pruh podél), můj šálek to ale není - hlasuju pro "vše v jedné barvě" snad mimo grill a zadní propojení mezi světly. ...Když auto nebude mít vymazlený "detail" a bude "obouchané", jakákoliv barva to nezachrání. Stále trendy mi připadá styl "minimalizace" nápisů, zámků, nalepených věcí atd. a  tomu třeba dvoubarva neodpovídá - tříští tvar/plochy. A ty kola na mě působí retro, vyniknou pouze při střídmosti zbytku.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #16 kdy: Srpen 12, 2010, 15:21:06 odpoledne »
@Cherry: jenze to je pouze styl ala nemecko, ktery nemusi vyhovoovat kazdemu ;) Me osobne se zase libi styl ala origo, tak s maximalne kolama o velikosti 14´ ale velky siri, a maximalne na zemi + nejakej ten detail. Samorejmost je pekny lak, ale jak pises jednobarevny u me taky vede.
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Odpověď #17 kdy: Srpen 12, 2010, 15:34:46 odpoledne »
mě osobně se nejvíc líbí kapota a střecha v jiný barvě a pak už vše sladit s bravou auta což znamená blinkry,zrcátka,nárazníky a zadní světla.ještě bych tomu dal mezi zadní světla takovej ten kaslík co je opticky propojí a SPZku pěkně k zemi.to je můj názor jak by to vypadalo dobře  ;)
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #18 kdy: Srpen 12, 2010, 15:49:47 odpoledne »
díky za názory  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76